Hodogram i alati specijaliste medicine rada za procjenu...
Pristup profesionalnim bolestima kože u medicini rada
za zdravstvene preglede zaposlenih
Vježbe za radnike izložene statičkim   i dinamičkim opterećenjima trupa
Kontakt
Događanja


31. International Congress on Occupational Health

 • Program
 • Prijavnica
Rok za prijavu: 20.4.2015.
Više na www.icoh2015.org

icoh 2015
Južna Koreja
Zrakoplovom: 29.5.2015. | Trajanje putovanja: 9 dana/6 noći | Najmanji broj putnika: 25

 • 1. dan | Zagreb – Doha
  Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 11:00 sati. Polijetanje zrakoplova Qatar Airways-a za Dohu je u 12:55 sati, s predviđenim slijetanjem u 19:15 sati (lokalno vrijeme). Slobodno vrijeme u novootvorenoj zračnoj luci do nastavka puta.

 • 2. dan | Doha – Seoul
  Nastavak leta za Seoul je u 1:10 sati (obroci u zrakoplovu, noćni let). Predviđeno slijetanje u Seoul je u 16:00 sati (lokalno vrijeme). Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj, večera. Noćenje.

 • 3. dan | Seoul
  Doručak. Odlazak na razgled glavnog i najvećeg grada Južne Koreje, nekadašnje prijestolnice više kraljevstva koja su se kroz povijest izmjenjivala na Korejskom poluotoku. Razgled kraljevske palače Gyeongbok koju je u 14. st. sagradila dinastija Joseon. Početkom 20. st. u potpunosti uništena za vrijeme japanske okupacije te danas možemo vidjeti veliki dio obnovljen kroz godine. Tu se nalazi i nekoliko muzeja. Posjet nacionalnom muzeju folklora i prisustvovanje izmjeni svečane straže. Nakon obilaska palače šetnja ulicom Insa Dong. Sl. vrijeme za ručak. Posjet tradicionalnom selu Namsangol Hanok gdje ćete se upoznati sa arhitekturom i načinom života drevne Koreje. Uz tradicionalne kuće Joseon perioda posjet i prekrasno uređenom parku. Transfer na svečanost otvorenja kongresa ICOH koji se održava u kompleksu COEX (Convention & Exibition Center). Po završetku, transfer do hotela. Noćenje.

 • 4. dan | Seoul – Busan
  Doručak. transfer do kongresnog centra. Sudjelovanje na kongresu do 14:00 sati. Nakon radnog dijela, transfer do željezničke stanice gdje ćemo se ukrcati na najbrži vlak u Koreji koji postiže brzinu i do 300 km/h. Vožnja do Busana traje cca 2:30 sati. Dolazak u grad koji je također poznat kao i Pusan, drugi grad po veličini u Južnoj Koreji i najveća korejska luka (5. u svijetu). Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 • 5. dan | Busan – Gyeongju
  Doručak u hotelu. Dan počinjemo u Busanu koji je poznat kao najpopularnija destinacija za odmor u Koreji. Vožnja po plaži Haeundae do tržnice svježom ribom – Jagalchi. Nastavak puta prema Gyeongju. Gyeongju je bio glavni grad drevne Kraljevine Silla do 10. st. Pod njenom upravom bilo je gotovo 2/3 cijelog korejskog poluotoka. Zbog velikog broja arheoloških lokaliteta u gradu i samoj okolici, Gyeongju se naziva "muzej bez zidova". Razgledat ćemo Cheomseongdae – Astronomski observatorij iz 7. st., najstariji u I. st. Aziji. Cheomseongdae – "toranj za gledanje zvijezda" je izgrađen od granita i proglašen je nac. blagom Koreje 1962. god. Nakon razgleda vožnja do hotela. Smještaj. Večera. Noćenje.

 • 6. dan | Gyeongju – Wonju ( Gyeongju)
  Nakon doručka posjet Bulguksa hramu – hramu Budine Zemlje. Bulguksa je glavni hram korejsko budističkog reda Jogye. Smatra se remek-djelom zlatnog doba budističke umjetnosti države Silla iz 8. st. U njemu se nalazi sedam nacionalnih blaga Južne Koreje uključujući i kamene pagode i dvije pozlaćene statue Buddhe. Bulguksa je upisan na UNESCOV popis 1995. godine. Posjet špiljskom hramu Seokgura, koji je klasifican kao Nacionalno blago. Smatra se remek djelom zlatnog doba budističke umjetnosti. Najpoznatiji je po monumentalnoj kamenoj skulpturi Bude koji je okružen izvanredno realističnim prikazima Budinih učenika i drugih božanstava. Nastavak vožnje do Hahoe tradicionalnog sela u mjestu Andong koje potječe iz 16. stoljeća. Selo ima oblik lotusa, a u njemu su sačuvane tradicionalne drvene kuće seoskog gospodarstva, paviljoni, konfucijska škola itd. U selu je sačuvana narodna tradicija plesa sa maskama, u kojem su šamani slavili seoske duhove. U središnjem hramu je pronađena kolekcija knjiga među kojima je bila i knjiga u kojoj je opisana japanska invazija 1592. godine. Pjesnici su stoljećima opjevali ljepote ovog i okolnih sela koja su okružena planinskim krajolikom sa šumama i rijekama. Nastavak vožnje prema Wonju. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 • 7. dan | Gyeongju - NP Sorak
  Doručak. Odlazak prema planini i nacionalnom parku Sorak gdje ćemo uživati u prekrasnoj prirodi. Posjet hramu Shinhung u kojem se nalazi velika brončana statua Buddhe. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 • 8. dan | NP Sorak – Seoul
  Doručak. Slobodno jutro za vlastite sadržaje. Nakon odjave iz hotela vožnja prema Seulu gdje ćemo posjetiti tradicionalno korejsko folklorno selo. Selo je nastalo prikupljanjem i obnovom starih tradicionalnih kuća, raznih edukacijskih i medicinskih ustanova iz perioda Joseon sa područja cijele Koreje. Danas se u selu može doživjeti stara tradicionalna Koreja, a često se u njemu održavaju i tradicionalni festivali. Odlazak na večeru. Nakon večere transfer do zračne luke Incheon i prijava na let Qatar Airwaysa.

 • 9. dan | Seoul – Doha – Zagreb
  U 1:20 sati let Qatar Airways za Dohu. Predviđeno slijetanje u Dohu u 5:25 sati (lokalno vrijeme) te nastavak leta za Zagreb u 7:05 sati. Predviđeno slijetanje u Zagreb je u 11:55 sati.

  • Cijena aranžmana po osobi:
   • u dvokrevetnoj sobi 12.950 kn
   • u jednokrevetnoj sobi 15.800 kn

  Cijena po osobi uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, smještaj u odabranim sobama u hotelima turističke kategorije na bazi noćenja s doručkom, transfere i razglede prema programu, večere navedene u programu, vožnje super vlakom prema programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
  Obavezna doplata kod prijave: zrakoplovne pristojbe 2.850 kn (podložne promjenama)
  Cijena ne uključuje: kotizaciju za kongres, dodatne obroke, usluge, napojnice za lokalne vodiče i vozače; putno osiguranje (preporučamo).

  Informacije o kotizaciji na prodajnom mjestu. Kompas Zagreb d.d. posreduje kod uplate kotizacije uz naknadu od 5% za bankovne i manipulativne troškove (plativom u kunama po prodajnom tečaju Zagrebačke banke na dan uplate).

Za navedeni aranžman vrijede "Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane" Kompasa Zagreb. Prilikom prijave plaćate akontaciju 30% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena. Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije 21 dan prije polaska na put ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje. Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Zadržavamo pravo izmjene redoslijeda itinerera putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova i radnim vremenima mjesta koja se posjećuju. | Preporučamo uplatu putnog osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. | Molimo da se o rizičnosti putovanja informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske (www.mvep.hr).

Ponuda je rađena na bazi smještaja u slijedećim hotelima:
Za sada su potvrđeni gornji hoteli no s obzirom na daleki period polaska postoji mogućnost izmjene pojedinog no svakako će ostati unutar date kategorizacije (4*) i usluge.
Stranke će 10-ak dana prije puta dobiti obavijest o putovanju sa svim informacijama potrebnim za putovanje kao i konačnim popisom hotela u kojima će grupa odsjedati.

Više na www.icoh2015.org
Rok za prijavu: 20.4.2015.
Ovdje možete preuzeti prijavnicu za seminar za slanje faxom ››

Prijavnica za sudjelovanje na ICOH 2015. Seoul

Osobni podaci (iz putovnice)


Informacije o kotizaciji - dobivaju se na prodajnom mjestu.


Ukoliko putnik prilikom rezervacije nema suputnika, dužan je rezervirati i uplatiti cijenu 1/1 sobe. Ako se u međuvremenu pronađe druga osoba, Kompas će izvršiti povrat iznosa doplate za 1/1 sobu.

Plaćanje:Pogodnosti beskamatnog plaćanja: AMEX i Diners do 12 rata / MasterCard od Zagrebačke i Raifeissen i VISA Splitske do 6 rata.
Ukoliko se platežni subjekt razlikuje od putnika navesti podatke za račun:


Vezano za osiguranje, javit će Vam se kolege kada budu radili Vaš ugovor i ponuditi Vam osiguranja od otkaza, bolesti i gubitka prtljage.


Kopija prijave će biti poslana na Vasu e-mail adresu.