za zdravstvene preglede zaposlenih
Vježbe za radnike izložene statičkim   i dinamičkim opterećenjima trupa
Kontakt
Događanja


ICOH simpozij u Zagrebu 2017Međunarodni simpozij pod pokroviteljstvom HZZZSR-a


ICOH simpozij u Zagrebu 2017


od 26. do 28. listopada 2017. god.
Zagreb, Hotel Internacional, Miramarska 24


Čast nam je najaviti da će se ove godine od 26. do 28. listopada 2017. god. održati međunarodni simpozij pod pokroviteljstvom HZZZSR-a i visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, u Zagrebu u Hotelu International. Otvorenje simpozija planirano je u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti. Simpozij je u organizaciji International Commission on Occupational Health (ICOH), odnosno ICOH Znanstvenog odbora za obrazovanje u zaštiti zdravlja sa gostovanjem Znanstvenog odbora za zaštitu zdravlja u poljoprivredi, radu s pesticidima i organskim prašinama te Znanstvenog odbora za učinkovitost u medicini rada. Internetska stranica dostupna je na adresi www.icoh-scetoh2017.org. Rok za zaprimanje sažetaka je produžen do 31. srpanja 2017. god., a priopćenje o prihvaćanju sažetaka do 4. kolovoza 2017. god. Rok za ranu kotizaciju je 15. kolovoz 2017. god.!

Predstavnici svih važnih međunarodnih organizacija i udruženja, kao što su ILO, WHO, ENETOSH, EASOM, FOHNEU, OHTA i WONCA, prisustvovat će ovom događaju. Imamo posebne kotizacije za polaznike doktorskog studija, poslijediplomskog specijalističkog studija i specijalizante te sudionike iz zemalja u razvoju (prema ICOH kriterijima). Govoriti će se o stručnosti i kompetencijama specijalista medicine rada i ostalih stručnjaka u zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu te metodama učenja i iskustvima međunarodnih stručnjaka u ovom području, o učinkovitosti službi medicine rada, o razumijevanju poslodavaca i njihovih potreba u zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu; izvješćima o aktivnostima specijalista medicine rada koristeći se teorijom marketinške promocije u zaštiti zdravlja na radu te raznim drugim temama u ovom području.

Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika kategoriziralo i bodovalo stručni skup pod nazivom ICOH SCETOH Symposium 2017, broj predmeta: 145-2544/17. Skup je kategoriziran kao Međunarodni simpozij te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 15 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 10 bodova.


Radujemo se i nadamo se vašem dolasku!
Vaš HZZZSR