Hodogram i alati specijaliste medicine rada za procjenu...
Pristup profesionalnim bolestima kože u medicini rada
za zdravstvene preglede zaposlenih
Vježbe za radnike izložene statičkim   i dinamičkim opterećenjima trupa
Kontakt
Događanja


Proljetni stručni sastanak 2018.

  • Najava
  • Prijavnica

Upravni odbor HLZ-HDMR-a odlučio se za održavanje i organizaciju Proljetnog stručnog sastanka Društva na jedinstveni način, različit od dosadašnjih. Naime radi se o održavanju sastanka Društva na brodu-trajektu koji bi kretao iz Rijeke i kroz 2 dana i uplovio u Dubrovnik od kuda bi se učesnici uputili svojim domovima.

Dakle, predviđeno je ukrcavanje na brod-trajekt u Rijeci 23. ožujka 2018. god. a iskrcali bismo se zajedno sa automobilima (ukoliko se učesnici odluče za dolazak automobilom) u Dubrovniku u nedelju 25. ožujka 2018. god. Stručni dio sastanka biti će organiziran prema stručnom rasporedu, na brodu, kao i zajednička svečana večera. Predviđena cijena za cijeli aranžman »paket« je oko 1.500,00 kuna.

Kako se radi o zahtjevnijoj i složenijoj organizaciji sastanka Društva, obraćamo vam se ranije nego li je uobičajeno radi prijava sudjelovanja, te su potrebne prijave vas i eventualno vaše pratnje najkasnije do 31. siječnja 2018. god. Prijave Vas i Vaše pratnje, te vozila, ako se odlučite na dolazak vozilom, možete izvršiti na WEB stranici HLZ-HDMR-a .


Prijava do 31. siječnja 2018. god.

* obavezna polja

** OIB/JMBG je obavezan za liječnike koji žele da im se dodjele bodovi pri HLK za sudjelovanje na simpoziju.

OSOBNI PODACI

*

*

**

*DODATNO

pratnja (suprug, supruga....)

automobil